Gott Nytt År!

För mig, som för alla andra, blev 2020 ett annorlunda och omtumlande år.  Mycket av det som var inplanerat med föreställningar och filmvisningar blev inställt eller satt på paus. Samtidigt skapades andra möjligheter och en del nya mötespunkter uppstod under året. 

Jag är mycket glad över att jag under september och oktober kunde genomföra en repetitionsperiod i Visby för att arbeta fram scenproduktionen INDIGO och att föreställningen hann få sin premiär på Länsteatern på Gotland den 7 oktober 2020 (då vi kunde spela för 50 personer på ett smittsäkert sätt). Det blev en fantastisk premiär inför en entusiastisk publik!

Ett foto från INDIGO får symbolisera vårt hopp om att kunna spela INDIGO och andra föreställningar/filmvisningar under 2021! Det får symboliserar att vi arbetar vidare, blickar framåt och ser fram emot att snart kunna mötas igen.

Jag vill även passa på att rikta ett stort TACK till alla jag mött i olika sammanhang under 2020 och till alla er som stöttat Krapsan Produktions verksamhet på olika sätt!

GOTT NYTT ÅR!